New Media, Adult Learning and Work Practice

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TitelNew Media, Adult Learning and Work Practice : A report from teamwork sessions, February 25-27
    Udgivelses stedMalmö University
    ForlagArbetslivsinstitutet
    Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999

Jensen, S. S. (1999). New Media, Adult Learning and Work Practice. I New Media, Adult Learning and Work Practice: A report from teamwork sessions, February 25-27 Malmö University: Arbetslivsinstitutet.
    Jensen, Sisse Siggaard. / New Media, Adult Learning and Work Practice. New Media, Adult Learning and Work Practice: A report from teamwork sessions, February 25-27. Malmö University : Arbetslivsinstitutet, 1999.
    @inbook{604ab2e0e81f11db8174000ea68e967b,
    title = "New Media, Adult Learning and Work Practice",
    author = "Jensen, {Sisse Siggaard}",
    year = "1999",
    booktitle = "New Media, Adult Learning and Work Practice",
    publisher = "Arbetslivsinstitutet",

Jensen, SS 1999, New Media, Adult Learning and Work Practice. i New Media, Adult Learning and Work Practice: A report from teamwork sessions, February 25-27. Arbetslivsinstitutet, Malmö University.

New Media, Adult Learning and Work Practice. / Jensen, Sisse Siggaard.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - New Media, Adult Learning and Work Practice

AU - Jensen, Sisse Siggaard