Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

ISBN (Trykt)1-86020-587-9
StatusUdgivet - 2001
Udgivet eksterntJa

Wildermuth, N. (2001). Negotiating a Globalised Modernity: Images of the ‘New' Indian Woman on Satellite Television. I T. Tufte, & G. Stald (red.), Global Encounters: Media and Cultural Transformation Luton: University of Luton Press.
Wildermuth, Norbert. / Negotiating a Globalised Modernity : Images of the ‘New' Indian Woman on Satellite Television. Global Encounters: Media and Cultural Transformation. red. / Thomas Tufte ; Gitte Stald. Luton : University of Luton Press, 2001.
@inbook{090341b0278b11df9df3000ea68e967b,
title = "Negotiating a Globalised Modernity: Images of the ‘New' Indian Woman on Satellite Television",
author = "Norbert Wildermuth",
year = "2001",
language = "English",
isbn = "1-86020-587-9",
editor = "Thomas Tufte and Gitte Stald",
booktitle = "Global Encounters",
publisher = "University of Luton Press",

Wildermuth, N 2001, Negotiating a Globalised Modernity: Images of the ‘New' Indian Woman on Satellite Television. i T Tufte & G Stald (red), Global Encounters: Media and Cultural Transformation. University of Luton Press, Luton.

Negotiating a Globalised Modernity : Images of the ‘New' Indian Woman on Satellite Television. / Wildermuth, Norbert.

Global Encounters: Media and Cultural Transformation. red. / Thomas Tufte; Gitte Stald. Luton : University of Luton Press, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Negotiating a Globalised Modernity

T2 - Images of the ‘New' Indian Woman on Satellite Television