Narrating Postcolonial Nations:

Sider197-210
StatusUdgivet - 2003
Udgivet eksterntJa

Bojsen, H., & Larsen, I. (2003). Narrating Postcolonial Nations: Reading Homi Bhabha's Notions. I H. Lauge Hansen (red.), Changing Philologies II: : Interdisciplinarity and Language Studies (s. 197-210). Københavns Universitet: Museum Tusculanum.
Bojsen, Heidi ; Larsen, Ingemai. / Narrating Postcolonial Nations: Reading Homi Bhabha's Notions. Changing Philologies II: : Interdisciplinarity and Language Studies. red. / Hans Lauge Hansen. Københavns Universitet : Museum Tusculanum, 2003. s. 197-210
@inbook{a7de26a048a211dfaeff000ea68e967b,
title = "Narrating Postcolonial Nations:: Reading Homi Bhabha's Notions",
author = "Heidi Bojsen and Ingemai Larsen",
year = "2003",
language = "English",
pages = "197--210",
editor = "{Lauge Hansen}, Hans",
booktitle = "Changing Philologies II:",
publisher = "Museum Tusculanum",

Bojsen, H & Larsen, I 2003, Narrating Postcolonial Nations: Reading Homi Bhabha's Notions. i H Lauge Hansen (red.), Changing Philologies II: : Interdisciplinarity and Language Studies. Museum Tusculanum, Københavns Universitet, s. 197-210.

Narrating Postcolonial Nations: Reading Homi Bhabha's Notions. / Bojsen, Heidi; Larsen, Ingemai.

Changing Philologies II: : Interdisciplinarity and Language Studies. red. / Hans Lauge Hansen. Københavns Universitet : Museum Tusculanum, 2003. s. 197-210.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Narrating Postcolonial Nations:

T2 - Reading Homi Bhabha's Notions

AU - Bojsen, Heidi

AU - Larsen, Ingemai

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Book chapter

SP - 197

EP - 210

BT - Changing Philologies II: