Når skilsmissen rammer: Hvad er egentlig barnets bedste?

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

TidsskriftKristeligt Dagblad
ISSN0904-6054
StatusUdgivet - 28 nov. 2017

@article{4030bafe83a2441493a42d00e254fb67,
title = "N{\aa}r skilsmissen rammer: Hvad er egentlig barnets bedste?",
abstract = "Politikernes intention er klar; det udsk{\ae}ldte skilsmissesystem skal forbedres, og det skal g{\o}res p{\aa} en m{\aa}de, der sikrer ”barnets bedste”. Men hvordan g{\o}r man det, og hvori best{\aa}r egentlig barnets bedste?",
author = "Sarah Alminde and Hanne Warming",
year = "2017",
month = "11",
day = "28",
journal = "Kristeligt Dagblad",
issn = "0904-6054",
publisher = "Kristeligt Dagblad A/S",

Når skilsmissen rammer : Hvad er egentlig barnets bedste? / Alminde, Sarah; Warming, Hanne.

I: Kristeligt Dagblad, 28.11.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Når skilsmissen rammer

T2 - Hvad er egentlig barnets bedste?

AU - Alminde, Sarah

AU - Warming, Hanne

PY - 2017/11/28

Y1 - 2017/11/28

N2 - Politikernes intention er klar; det udskældte skilsmissesystem skal forbedres, og det skal gøres på en måde, der sikrer ”barnets bedste”. Men hvordan gør man det, og hvori består egentlig barnets bedste?

AB - Politikernes intention er klar; det udskældte skilsmissesystem skal forbedres, og det skal gøres på en måde, der sikrer ”barnets bedste”. Men hvordan gør man det, og hvori består egentlig barnets bedste?

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Kristeligt Dagblad