"...når man ikke kender historien"

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedwww.uvm.dk
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Elektronisk)87-7349-655-3
    StatusUdgivet - 2006

• Erhvervsuddannelse
    • Integration

@book{a685c2a052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "{"}...n{\aa}r man ikke kender historien{"}: Rapport over erfaringer med {"}Initiativer med s{\ae}rligt fokus p{\aa} integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU{"}",
    abstract = "Rapporten pr{\ae}senterer erfaringer med s{\ae}rlige initiativer p{\aa} erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.",
    keywords = "Erhvervsuddannelse, Integration, Vocational Training, Integration",
    author = "Pedersen, {Michael Svendsen} and Annegrethe Ahrenkiel and Morten Smistrup",
    year = "2006",
    publisher = "Roskilde Universitet",

TY - RPRT

T1 - "...når man ikke kender historien"

T2 - Rapport over erfaringer med "Initiativer med særligt fokus på integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU"

AU - Pedersen, Michael Svendsen

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

AU - Smistrup, Morten

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Rapporten præsenterer erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.

AB - Rapporten præsenterer erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.

KW - Erhvervsuddannelse

KW - Integration

KW - Vocational Training

KW - Integration