Myths and ideologies of gender equality and rights

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelConcepts and methaphors : ideologies, narratives and myths in dvelopment discourse
    RedaktørerSigne Arnfred, Henrik Secher Marcussen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    Sider72-92
    StatusUdgivet - 1998
    NavnOccasional paper / International Development Studies
    Nummer5
    ISSN0907-2829

Arnfred, S. (1998). Myths and ideologies of gender equality and rights. I S. Arnfred, & H. S. Marcussen (red.), Concepts and methaphors: ideologies, narratives and myths in dvelopment discourse (s. 72-92). Roskilde: Roskilde Universitet. Occasional paper / International Development Studies, Nr. 5
    Arnfred, Signe. / Myths and ideologies of gender equality and rights. Concepts and methaphors: ideologies, narratives and myths in dvelopment discourse. red. / Signe Arnfred ; Henrik Secher Marcussen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. s. 72-92 (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 5).
    @inbook{51eb6cb0a46f11db86e9000ea68e967b,
    title = "Myths and ideologies of gender equality and rights",
    author = "Signe Arnfred",
    year = "1998",
    language = "English",
    pages = "72--92",
    editor = "Signe Arnfred and Marcussen, {Henrik Secher}",
    booktitle = "Concepts and methaphors",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Arnfred, S 1998, Myths and ideologies of gender equality and rights. i S Arnfred & HS Marcussen (red), Concepts and methaphors: ideologies, narratives and myths in dvelopment discourse. Roskilde Universitet, Roskilde, Occasional paper / International Development Studies, nr. 5, s. 72-92.

Myths and ideologies of gender equality and rights. / Arnfred, Signe.

Concepts and methaphors: ideologies, narratives and myths in dvelopment discourse. red. / Signe Arnfred; Henrik Secher Marcussen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. s. 72-92 (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 5).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Myths and ideologies of gender equality and rights

AU - Arnfred, Signe

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Book chapter

SP - 72

EP - 92

BT - Concepts and methaphors

A2 - Arnfred, Signe

A2 - Marcussen, Henrik Secher

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Arnfred S. Myths and ideologies of gender equality and rights. I Arnfred S, Marcussen HS, red., Concepts and methaphors: ideologies, narratives and myths in dvelopment discourse. Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. s. 72-92. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 5).