Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen

Jeppe Zielinski Nguyen Ajslev

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - nov. 2014
    NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
    Nummer2
    Vol/bind2014
    ISSN2245-702X

Ajslev, J. Z. N. (2014). Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen: en kortlægning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forståelser. Roskilde : Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), Nr. 2, Bind. 2014
    Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen. / Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen : en kortlægning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forståelser. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 53 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 2, Bind 2014).
    @book{11ab3e2f58254a93b908e3f2d21c6973,
    title = "Muskel- og skeletbesv{\ae}r i byggebranchen: en kortl{\ae}gning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forst{\aa}elser",
    abstract = "Muskel- og skeletbesv{\ae}r blandt bygningsarbejdere er et udbredt og problematisk f{\ae}nomen. En r{\ae}kke strukturelle, organisatoriske, sociale og individuelle forhold som kan have betydning for hvor stor grad af smerter arbejderne oplever, og hvordan man som arbejder v{\ae}lger at reagere p{\aa} disse smerter. Rapporten tager udgangspunkt i en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse iblandt danske bygningsarbejdere og unders{\o}ger disse perspektiver. Rapporten peger blandt andet p{\aa}, at der b{\o}r arbejdes systematisk med h{\aa}ndtering af smerter blandt bygningsarbejdere, at bygningsarbejdernes oplevelser af et st{\ae}rkt arbejdsmilj{\o}arbejde i virksomheden kan relateres til reducerede smerter.",
    author = "Ajslev, {Jeppe Zielinski Nguyen}",
    year = "2014",
    month = "11",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ajslev, JZN 2014, Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen: en kortlægning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forståelser. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), nr. 2, bind 2014, Roskilde Universitet, Roskilde .

Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen : en kortlægning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forståelser. / Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen

T2 - en kortlægning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forståelser

AU - Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen

PY - 2014/11

Y1 - 2014/11

N2 - Muskel- og skeletbesvær blandt bygningsarbejdere er et udbredt og problematisk fænomen. En række strukturelle, organisatoriske, sociale og individuelle forhold som kan have betydning for hvor stor grad af smerter arbejderne oplever, og hvordan man som arbejder vælger at reagere på disse smerter. Rapporten tager udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse iblandt danske bygningsarbejdere og undersøger disse perspektiver. Rapporten peger blandt andet på, at der bør arbejdes systematisk med håndtering af smerter blandt bygningsarbejdere, at bygningsarbejdernes oplevelser af et stærkt arbejdsmiljøarbejde i virksomheden kan relateres til reducerede smerter.

AB - Muskel- og skeletbesvær blandt bygningsarbejdere er et udbredt og problematisk fænomen. En række strukturelle, organisatoriske, sociale og individuelle forhold som kan have betydning for hvor stor grad af smerter arbejderne oplever, og hvordan man som arbejder vælger at reagere på disse smerter. Rapporten tager udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse iblandt danske bygningsarbejdere og undersøger disse perspektiver. Rapporten peger blandt andet på, at der bør arbejdes systematisk med håndtering af smerter blandt bygningsarbejdere, at bygningsarbejdernes oplevelser af et stærkt arbejdsmiljøarbejde i virksomheden kan relateres til reducerede smerter.

M3 - Rapport

BT - Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Ajslev JZN. Muskel- og skeletbesvær i byggebranchen: en kortlægning af organisationsfaktorer samt individuelle holdninger og forståelser. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 53 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 2, Bind 2014).