Musikalske forlokkelser

ForlagForlaget Spring
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Schou, S. (2001). Musikalske forlokkelser: om to hornorkestre. I M. Barlyng, & H. Reeh (red.), Walter Benjamins Berlin: 33 læsninger af barndom i Berlin omkring år 1900 Hellerup: Forlaget Spring.
    Schou, Søren. / Musikalske forlokkelser : om to hornorkestre. Walter Benjamins Berlin: 33 læsninger af barndom i Berlin omkring år 1900. red. / Marianna Barlyng ; Henrik Reeh. Hellerup : Forlaget Spring, 2001.
    @inbook{c67d70f052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Musikalske forlokkelser: om to hornorkestre",
    author = "S{\o}ren Schou",
    year = "2001",
    editor = "Marianna Barlyng and Henrik Reeh",
    booktitle = "Walter Benjamins Berlin",
    publisher = "Forlaget Spring",

Schou, S 2001, Musikalske forlokkelser: om to hornorkestre. i M Barlyng & H Reeh (red), Walter Benjamins Berlin: 33 læsninger af barndom i Berlin omkring år 1900. Forlaget Spring, Hellerup.

Musikalske forlokkelser : om to hornorkestre. / Schou, Søren.

Walter Benjamins Berlin: 33 læsninger af barndom i Berlin omkring år 1900. red. / Marianna Barlyng; Henrik Reeh. Hellerup : Forlaget Spring, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Musikalske forlokkelser

T2 - om to hornorkestre