Multimetodisk social intervention

Bromley by Bow

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

Sociale interventioner er en fællesbetegnelse for indsatser og aktiviteter, som i dag er en integrereret del af velfærdsydelser som uddannelse, sundhed og sociale indsatser. Sociale interventioner har stor spændvidde med mange tilgange og forskellige metoder. I dette kapitel sættes fokus på, hvordan praksisnære og multimetodiske sociale interventioner kan udfolde sig. Jeg belyser med afsæt i Bromley by Bow, en engelsk civilsamfundsplatform og en socialøkonomisk organisation, hvordan det multimetodiske kan praktiseres som sociale interventioner og civilsamfundsindsatser lokaliseret i en fælles, hybrid platform. Det multimetodiske er samtidig betegnelsen for en forskningsmetode, og artiklen skitserer afslutningsvis dette perspektiv.
OriginalsprogDansk
TitelSocial intervention : Meningsfuld indgriben i menneskers liv
RedaktørerJo Krøjer, Katia Dupret
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagFrydenlund Academic
Publikationsdato2016
Sider185-200
ISBN (Trykt)978-87-7118-708-3
StatusUdgivet - 2016

Citer dette

Andersen, L. L. (2016). Multimetodisk social intervention: Bromley by Bow. I J. Krøjer, & K. Dupret (red.), Social intervention: Meningsfuld indgriben i menneskers liv (s. 185-200). Frederiksberg: Frydenlund Academic.
Andersen, Linda Lundgaard. / Multimetodisk social intervention : Bromley by Bow. Social intervention: Meningsfuld indgriben i menneskers liv. red. / Jo Krøjer ; Katia Dupret. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2016. s. 185-200
@inbook{f7795c437723421ea8ae8a6954c29a31,
title = "Multimetodisk social intervention: Bromley by Bow",
abstract = "Sociale interventioner er en f{\ae}llesbetegnelse for indsatser og aktiviteter, som i dag er en integrereret del af velf{\ae}rdsydelser som uddannelse, sundhed og sociale indsatser. Sociale interventioner har stor sp{\ae}ndvidde med mange tilgange og forskellige metoder. I dette kapitel s{\ae}ttes fokus p{\aa}, hvordan praksisn{\ae}re og multimetodiske sociale interventioner kan udfolde sig. Jeg belyser med afs{\ae}t i Bromley by Bow, en engelsk civilsamfundsplatform og en social{\o}konomisk organisation, hvordan det multimetodiske kan praktiseres som sociale interventioner og civilsamfundsindsatser lokaliseret i en f{\ae}lles, hybrid platform. Det multimetodiske er samtidig betegnelsen for en forskningsmetode, og artiklen skitserer afslutningsvis dette perspektiv.",
author = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
year = "2016",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7118-708-3",
pages = "185--200",
editor = "Jo Kr{\o}jer and Dupret, {Katia }",
booktitle = "Social intervention",
publisher = "Frydenlund Academic",

}

Andersen, LL 2016, Multimetodisk social intervention: Bromley by Bow. i J Krøjer & K Dupret (red), Social intervention: Meningsfuld indgriben i menneskers liv. Frydenlund Academic, Frederiksberg, s. 185-200.

Multimetodisk social intervention : Bromley by Bow. / Andersen, Linda Lundgaard.

Social intervention: Meningsfuld indgriben i menneskers liv. red. / Jo Krøjer; Katia Dupret. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2016. s. 185-200.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Multimetodisk social intervention

T2 - Bromley by Bow

AU - Andersen, Linda Lundgaard

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Sociale interventioner er en fællesbetegnelse for indsatser og aktiviteter, som i dag er en integrereret del af velfærdsydelser som uddannelse, sundhed og sociale indsatser. Sociale interventioner har stor spændvidde med mange tilgange og forskellige metoder. I dette kapitel sættes fokus på, hvordan praksisnære og multimetodiske sociale interventioner kan udfolde sig. Jeg belyser med afsæt i Bromley by Bow, en engelsk civilsamfundsplatform og en socialøkonomisk organisation, hvordan det multimetodiske kan praktiseres som sociale interventioner og civilsamfundsindsatser lokaliseret i en fælles, hybrid platform. Det multimetodiske er samtidig betegnelsen for en forskningsmetode, og artiklen skitserer afslutningsvis dette perspektiv.

AB - Sociale interventioner er en fællesbetegnelse for indsatser og aktiviteter, som i dag er en integrereret del af velfærdsydelser som uddannelse, sundhed og sociale indsatser. Sociale interventioner har stor spændvidde med mange tilgange og forskellige metoder. I dette kapitel sættes fokus på, hvordan praksisnære og multimetodiske sociale interventioner kan udfolde sig. Jeg belyser med afsæt i Bromley by Bow, en engelsk civilsamfundsplatform og en socialøkonomisk organisation, hvordan det multimetodiske kan praktiseres som sociale interventioner og civilsamfundsindsatser lokaliseret i en fælles, hybrid platform. Det multimetodiske er samtidig betegnelsen for en forskningsmetode, og artiklen skitserer afslutningsvis dette perspektiv.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7118-708-3

SP - 185

EP - 200

BT - Social intervention

A2 - Krøjer, Jo

A2 - Dupret, Katia

PB - Frydenlund Academic

CY - Frederiksberg

ER -

Andersen LL. Multimetodisk social intervention: Bromley by Bow. I Krøjer J, Dupret K, red., Social intervention: Meningsfuld indgriben i menneskers liv. Frederiksberg: Frydenlund Academic. 2016. s. 185-200