Multifunctionality, function and the capacity to change

Peter Frederiksen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer179
    ISSN0909-5144

Frederiksen, P. (2002). Multifunctionality, function and the capacity to change. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 179
    Frederiksen, Peter. / Multifunctionality, function and the capacity to change. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 179).
    @book{2f24bd9052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Multifunctionality, function and the capacity to change",
    author = "Peter Frederiksen",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Frederiksen, P 2002, Multifunctionality, function and the capacity to change. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 179, Roskilde Universitet, Roskilde.

Multifunctionality, function and the capacity to change. / Frederiksen, Peter.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Multifunctionality, function and the capacity to change

AU - Frederiksen, Peter

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

BT - Multifunctionality, function and the capacity to change

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Frederiksen P. Multifunctionality, function and the capacity to change. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 179).