Multifunctional landscapes, definitions and applications

Jesper Brandt, Henrik Vejre

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer172
    ISSN0909-5144

Brandt, J., & Vejre, H. (2001). Multifunctional landscapes, definitions and applications. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 172
    Brandt, Jesper ; Vejre, Henrik. / Multifunctional landscapes, definitions and applications. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 172).
    @book{2ee124e052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Multifunctional landscapes, definitions and applications",
    author = "Jesper Brandt and Henrik Vejre",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Brandt, J & Vejre, H 2001, Multifunctional landscapes, definitions and applications. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 172, Roskilde Universitet, Roskilde.

Multifunctional landscapes, definitions and applications. / Brandt, Jesper; Vejre, Henrik.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Multifunctional landscapes, definitions and applications

AU - Brandt, Jesper

AU - Vejre, Henrik

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Multifunctional landscapes, definitions and applications

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Brandt J, Vejre H. Multifunctional landscapes, definitions and applications. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 172).