Mozambique Synthesis Analysis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedCopenhagen
    ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    ISBN (Elektronisk)978-87-7605-484-7
    StatusUdgivet - 2012
    NavnDIIS Working paper
    Nummer1
    Vol/bind2012
    ISSN0904-4701

Buur, L., Mondlane Tembe, C., & Baloi, O. (2012). Mozambique Synthesis Analysis: Between Pockets of Efficiency and Elite Capture. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Working paper, Nr. 1, Bind. 2012
    Buur, Lars ; Mondlane Tembe, Carlota ; Baloi, Obede. / Mozambique Synthesis Analysis : Between Pockets of Efficiency and Elite Capture. Copenhagen : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2012. (DIIS Working paper; Nr. 1, Bind 2012).
    @book{10265a41aaf94dcc821b4108c876318e,
    title = "Mozambique Synthesis Analysis: Between Pockets of Efficiency and Elite Capture",
    author = "Lars Buur and {Mondlane Tembe}, Carlota and Obede Baloi",
    year = "2012",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Buur, L, Mondlane Tembe, C & Baloi, O 2012, Mozambique Synthesis Analysis: Between Pockets of Efficiency and Elite Capture. DIIS Working paper, nr. 1, bind 2012, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, Copenhagen.

Mozambique Synthesis Analysis : Between Pockets of Efficiency and Elite Capture. / Buur, Lars; Mondlane Tembe, Carlota; Baloi, Obede.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Mozambique Synthesis Analysis

T2 - Between Pockets of Efficiency and Elite Capture

AU - Buur, Lars

AU - Mondlane Tembe, Carlota

AU - Baloi, Obede

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Book

BT - Mozambique Synthesis Analysis

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - Copenhagen

Buur L, Mondlane Tembe C, Baloi O. Mozambique Synthesis Analysis: Between Pockets of Efficiency and Elite Capture. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2012. (DIIS Working paper; Nr. 1, Bind 2012).