Mordet på Schrödingers kat

et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken

Maria Hermannsson, Peter Sebastian Horst, Christina Specht

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer298
    ISSN0106-6242

Hermannsson, M., Horst, P. S., & Specht, C. (1995). Mordet på Schrödingers kat: et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 298
    Hermannsson, Maria ; Horst, Peter Sebastian ; Specht, Christina. / Mordet på Schrödingers kat : et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 298).
    @book{616a4ff052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Mordet p{\aa} Schr{\"o}dingers kat: et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken",
    author = "Maria Hermannsson and Horst, {Peter Sebastian} and Christina Specht",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hermannsson, M, Horst, PS & Specht, C 1995, Mordet på Schrödingers kat: et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken. Tekster fra IMFUFA, nr. 298, Roskilde Universitet, Roskilde.

Mordet på Schrödingers kat : et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken. / Hermannsson, Maria; Horst, Peter Sebastian; Specht, Christina.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 298).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Mordet på Schrödingers kat

T2 - et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken

AU - Hermannsson, Maria

AU - Horst, Peter Sebastian

AU - Specht, Christina

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Rapport

BT - Mordet på Schrödingers kat

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hermannsson M, Horst PS, Specht C. Mordet på Schrödingers kat: et metaprojekt om fortolkninger af kvantemekanikken. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 298).