Modne ufaglærte (mænd) og livslang læring: motivation og barrierer

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Resumé

What characterises low skilled male workers socio-culturally - and how does this influence their participation in lifelong learning?
    Bidragets oversatte titelModne ufaglærte (mænd) og livslang læring: motivation og barrierer
    OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato27 okt. 2011
    StatusUdgivet - 27 okt. 2011
    BegivenhedSecond Conference of ESREA Network on Education and Learning of Older Adults (ELOA): Elderly, Education, Intergenerational Relationships and Social Development - Minho University, Braga, Portugal
    Varighed: 25 okt. 201127 okt. 2011
    Konferencens nummer: 2

Konference

KonferenceSecond Conference of ESREA Network on Education and Learning of Older Adults (ELOA)
    Nummer2
    LokationMinho University
    LandPortugal
    ByBraga
    Periode25/10/201127/10/2011

• seniorer
    • livslang læring
    • arbejdsmarkedets parter

Hansen, L. E. (2011). Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning: motivation and barriers. Afhandling præsenteret på Second Conference of ESREA Network on Education and Learning of Older Adults (ELOA), Braga, Portugal.
    Hansen, Leif Emil. / Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning : motivation and barriers. Afhandling præsenteret på Second Conference of ESREA Network on Education and Learning of Older Adults (ELOA), Braga, Portugal.13 s.
    @conference{c18f2aabb433402cb2e0c2970298a5cd,
    title = "Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning: motivation and barriers",
    abstract = "what characterises low skilled male workers socio-culturally - and how does this influence their participation in lifelong learning?",
    keywords = "seniorer, livslang l{\ae}ring, arbejdsmarkedets parter",
    author = "Hansen, {Leif Emil}",
    year = "2011",
    month = "10",
    day = "27",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 25-10-2011 Through 27-10-2011",

Hansen, LE 2011, 'Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning: motivation and barriers' Paper fremlagt ved Second Conference of ESREA Network on Education and Learning of Older Adults (ELOA), Braga, Portugal, 25/10/2011 - 27/10/2011, .

Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning : motivation and barriers. / Hansen, Leif Emil.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning

T2 - motivation and barriers

AU - Hansen, Leif Emil

PY - 2011/10/27

Y1 - 2011/10/27

N2 - what characterises low skilled male workers socio-culturally - and how does this influence their participation in lifelong learning?

AB - what characterises low skilled male workers socio-culturally - and how does this influence their participation in lifelong learning?

KW - seniorer

KW - livslang læring

KW - arbejdsmarkedets parter

M3 - Paper

Hansen LE. Low skilled, mature (male) workers and lifelong learning: motivation and barriers. 2011. Afhandling præsenteret på Second Conference of ESREA Network on Education and Learning of Older Adults (ELOA), Braga, Portugal.