Modernizing universities in late modern times

project studies and identity building

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelUniversity in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes?
    RedaktørerJ. Semków
    Udgivelses stedWroczlaw
    ForlagUniversity of Wroczlaw
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Olesen, H. S. (2003). Modernizing universities in late modern times: project studies and identity building. I J. Semków (red.), University in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes? Wroczlaw: University of Wroczlaw.
    Olesen, Henning Salling. / Modernizing universities in late modern times : project studies and identity building. University in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes?. red. / J. Semków. Wroczlaw : University of Wroczlaw, 2003.
    @inbook{579f33c052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Modernizing universities in late modern times: project studies and identity building",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "2003",
    language = "English",
    editor = "J. Semk{\'o}w",
    booktitle = "University in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes?",
    publisher = "University of Wroczlaw",

Olesen, HS 2003, Modernizing universities in late modern times: project studies and identity building. i J Semków (red.), University in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes?. University of Wroczlaw, Wroczlaw.

Modernizing universities in late modern times : project studies and identity building. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Modernizing universities in late modern times

T2 - project studies and identity building

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Book chapter

BT - University in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes?

A2 - Semków, J.

PB - University of Wroczlaw

CY - Wroczlaw

Olesen HS. Modernizing universities in late modern times: project studies and identity building. I Semków J, red., University in process of rapid cultural and civilisational transformations: warden of tradition or factor of changes?. Wroczlaw: University of Wroczlaw. 2003