Modernisering og selvforvaltning

tradition og selvsving

Ejler Johansen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelOmgå eller omgås : modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen
    RedaktørerEjler Johansen, Jan Kampmann, Kirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnRapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"
    Nummer4

Johansen, E. (1998). Modernisering og selvforvaltning: tradition og selvsving. I E. Johansen, J. Kampmann, & K. Weber (red.), Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", Nr. 4
    Johansen, Ejler. / Modernisering og selvforvaltning : tradition og selvsving. Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. red. / Ejler Johansen ; Jan Kampmann ; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 4).
    @inbook{86f2e97052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Modernisering og selvforvaltning: tradition og selvsving",
    author = "Ejler Johansen",
    year = "1998",
    editor = "Ejler Johansen and Jan Kampmann and Kirsten Weber",
    booktitle = "Omg{\aa} eller omg{\aa}s",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Johansen, E 1998, Modernisering og selvforvaltning: tradition og selvsving. i E Johansen, J Kampmann & K Weber (red), Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. Roskilde Universitet, Roskilde, Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", nr. 4.

Modernisering og selvforvaltning : tradition og selvsving. / Johansen, Ejler.

Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. red. / Ejler Johansen; Jan Kampmann; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 4).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Modernisering og selvforvaltning

T2 - tradition og selvsving

AU - Johansen, Ejler

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Omgå eller omgås

A2 - Johansen, Ejler

A2 - Kampmann, Jan

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Johansen E. Modernisering og selvforvaltning: tradition og selvsving. I Johansen E, Kampmann J, Weber K, red., Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 4).