Modernisering i den offentlige sektor

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    StatusUdgivet - 1987
    NavnArbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter
    Nummer1
    ISSN0108-2205

Greve, B. (1987). Modernisering i den offentlige sektor. Roskilde. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, Nr. 1
    Greve, Bent. / Modernisering i den offentlige sektor. Roskilde, 1987. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 1).
    @book{f5cde26052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Modernisering i den offentlige sektor",
    author = "Bent Greve",
    year = "1987",

Greve, B 1987, Modernisering i den offentlige sektor. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, nr. 1, Roskilde.

Modernisering i den offentlige sektor. / Greve, Bent.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Modernisering i den offentlige sektor

AU - Greve, Bent

PY - 1987

Y1 - 1987

M3 - Rapport

BT - Modernisering i den offentlige sektor

CY - Roskilde

Greve B. Modernisering i den offentlige sektor. Roskilde, 1987. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 1).