Moderne management og kollektiv interessevaretagelse: en vanskelig cocktail

Vibeke Andersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUde af trit? : om udvikling i arbejdslivet og fagforeningsuddannelse
    RedaktørerIda Bering, Jens Christian Nielsen, Finn M. Sommer
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000

Andersen, V. (2000). Moderne management og kollektiv interessevaretagelse: en vanskelig cocktail. I I. Bering, J. C. Nielsen, & F. M. Sommer (red.), Ude af trit?: om udvikling i arbejdslivet og fagforeningsuddannelse Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Andersen, Vibeke. / Moderne management og kollektiv interessevaretagelse : en vanskelig cocktail. Ude af trit?: om udvikling i arbejdslivet og fagforeningsuddannelse. red. / Ida Bering ; Jens Christian Nielsen ; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.
    @inbook{563df61052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Moderne management og kollektiv interessevaretagelse: en vanskelig cocktail",
    author = "Vibeke Andersen",
    year = "2000",
    editor = "Ida Bering and Nielsen, {Jens Christian} and Sommer, {Finn M.}",
    booktitle = "Ude af trit?",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, V 2000, Moderne management og kollektiv interessevaretagelse: en vanskelig cocktail. i I Bering, JC Nielsen & FM Sommer (red), Ude af trit?: om udvikling i arbejdslivet og fagforeningsuddannelse. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Moderne management og kollektiv interessevaretagelse : en vanskelig cocktail. / Andersen, Vibeke.

Ude af trit?: om udvikling i arbejdslivet og fagforeningsuddannelse. red. / Ida Bering; Jens Christian Nielsen; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Moderne management og kollektiv interessevaretagelse

T2 - en vanskelig cocktail