Mobilitetens rytmer: på tur med linje 5A

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

TitelByen i bevægelse : Mobilitet - Politik - Performativitet
    RedaktørerJohn Andersen, Malene Freudendal-Pedersen, Lasse Koefoed, Jonas Larsen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2012
    Sider61-77
    Kapitel3
    ISBN (Trykt)978-87-7867-386-2
    StatusUdgivet - 2012

• Byudvikling
    • Mobilitet
    • Fleksibilitet
    • Buschauffører
    • Rytmer
    • Hverdagsliv

Hartmann-Petersen, K. (2012). Mobilitetens rytmer: på tur med linje 5A. I J. Andersen, M. Freudendal-Pedersen, L. Koefoed, & J. Larsen (red.), Byen i bevægelse: Mobilitet - Politik - Performativitet (s. 61-77). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Hartmann-Petersen, Katrine. / Mobilitetens rytmer : på tur med linje 5A. Byen i bevægelse: Mobilitet - Politik - Performativitet. red. / John Andersen ; Malene Freudendal-Pedersen ; Lasse Koefoed ; Jonas Larsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2012. s. 61-77
    @inbook{f8b50ac95a99489f87618924543bf184,
    title = "Mobilitetens rytmer: p{\aa} tur med linje 5A",
    abstract = "Kapitlet s{\ae}tter fokus p{\aa} konsekvenserne af de mange forandringer, som gennem de seneste {\aa}rtier har p{\aa}virket byens gader og busbranchens organisering. Kapitlet giver stemme til en r{\ae}kke erfarne k{\o}benhavnske buschauff{\o}rer og viser hvordan beskrivelser af mobile arbejdsliv kan udvide forst{\aa}elser af ambivalenser i senmoderne hverdagsliv.",
    keywords = "Byudvikling, Mobilitet, Fleksibilitet, Buschauff{\o}rer, Rytmer, Hverdagsliv",
    author = "Katrine Hartmann-Petersen",
    year = "2012",
    isbn = "978-87-7867-386-2",
    pages = "61--77",
    editor = "John Andersen and Freudendal-Pedersen, {Malene } and Lasse Koefoed and Jonas Larsen",
    booktitle = "Byen i bev{\ae}gelse",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Hartmann-Petersen, K 2012, Mobilitetens rytmer: på tur med linje 5A. i J Andersen, M Freudendal-Pedersen, L Koefoed & J Larsen (red), Byen i bevægelse: Mobilitet - Politik - Performativitet. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 61-77.

Mobilitetens rytmer : på tur med linje 5A. / Hartmann-Petersen, Katrine.

Byen i bevægelse: Mobilitet - Politik - Performativitet. red. / John Andersen; Malene Freudendal-Pedersen; Lasse Koefoed; Jonas Larsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2012. s. 61-77.

TY - CHAP

T1 - Mobilitetens rytmer

T2 - på tur med linje 5A

AU - Hartmann-Petersen, Katrine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Kapitlet sætter fokus på konsekvenserne af de mange forandringer, som gennem de seneste årtier har påvirket byens gader og busbranchens organisering. Kapitlet giver stemme til en række erfarne københavnske buschauffører og viser hvordan beskrivelser af mobile arbejdsliv kan udvide forståelser af ambivalenser i senmoderne hverdagsliv.

AB - Kapitlet sætter fokus på konsekvenserne af de mange forandringer, som gennem de seneste årtier har påvirket byens gader og busbranchens organisering. Kapitlet giver stemme til en række erfarne københavnske buschauffører og viser hvordan beskrivelser af mobile arbejdsliv kan udvide forståelser af ambivalenser i senmoderne hverdagsliv.

KW - Byudvikling

KW - Mobilitet

KW - Fleksibilitet

KW - Buschauffører