Mistillid skaber modstand

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

Borgerstyrede tiltag som socialøkonomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere.
En tre-årig undersøgelse på Roskilde Universitet blandt socialøkonomiske virksomheder i Næstved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale formål. I højere grad end at være medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske grænser, er de det på grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.
OriginalsprogDansk
TidsskriftSocial udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift
Vol/bind2017
Udgave nummer1
Sider (fra-til)13-17
ISSN2245-8123
StatusUdgivet - mar. 2017

Citer dette

@article{28e25ef5c9eb46ada72046df0585a067,
title = "Mistillid skaber modstand",
abstract = "Borgerstyrede tiltag som social{\o}konomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere. En tre-{\aa}rig unders{\o}gelse p{\aa} Roskilde Universitet blandt social{\o}konomiske virksomheder i N{\ae}stved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale form{\aa}l. I h{\o}jere grad end at v{\ae}re medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske gr{\ae}nser, er de det p{\aa} grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.",
author = "Svensson, {Christian Franklin}",
year = "2017",
month = "3",
language = "Dansk",
volume = "2017",
pages = "13--17",
journal = "Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift",
issn = "2245-8123",
number = "1",

}

Mistillid skaber modstand. / Svensson, Christian Franklin.

I: Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift, Bind 2017, Nr. 1, 03.2017, s. 13-17.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Mistillid skaber modstand

AU - Svensson, Christian Franklin

PY - 2017/3

Y1 - 2017/3

N2 - Borgerstyrede tiltag som socialøkonomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere. En tre-årig undersøgelse på Roskilde Universitet blandt socialøkonomiske virksomheder i Næstved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale formål. I højere grad end at være medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske grænser, er de det på grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.

AB - Borgerstyrede tiltag som socialøkonomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere. En tre-årig undersøgelse på Roskilde Universitet blandt socialøkonomiske virksomheder i Næstved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale formål. I højere grad end at være medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske grænser, er de det på grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.

UR - http://socialtlederforum.dk/

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2017

SP - 13

EP - 17

JO - Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift

JF - Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift

SN - 2245-8123

IS - 1

ER -