Miracles de Nostre Dame par personnages

Michel Olsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogTysk
TitelPopular drama in Northern Europe in the later Middle Ages : a symposium
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato1986
ISBN (Trykt)87-7492-671-3
StatusUdgivet - 1986

Olsen, M. (1986). Miracles de Nostre Dame par personnages. I Popular drama in Northern Europe in the later Middle Ages: a symposium Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Olsen, Michel. / Miracles de Nostre Dame par personnages. Popular drama in Northern Europe in the later Middle Ages: a symposium. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1986.
@inproceedings{e8e43d469c6c4193bee1485de8d04f98,
title = "Miracles de Nostre Dame par personnages",
author = "Michel Olsen",
year = "1986",
language = "Tysk",
isbn = "87-7492-671-3",
booktitle = "Popular drama in Northern Europe in the later Middle Ages",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Olsen, M 1986, Miracles de Nostre Dame par personnages. i Popular drama in Northern Europe in the later Middle Ages: a symposium. Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Miracles de Nostre Dame par personnages. / Olsen, Michel.

TY - GEN

T1 - Miracles de Nostre Dame par personnages

AU - Olsen, Michel

PY - 1986