Minimal Scandinavian: Lexicons and Literacies for Nordic Communication

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelKLAARA 2019 : Conference on Easy-to-Read Language Research
Udgivelses stedUniversity of Helsinki, Finland.
Publikationsdatomar. 2019
StatusAfsendt - mar. 2019

Levisen, C. (2019). Minimal Scandinavian: Lexicons and Literacies for Nordic Communication . Manuskript afsendt til publicering. I KLAARA 2019: Conference on Easy-to-Read Language Research University of Helsinki, Finland..
    Levisen, Carsten. / Minimal Scandinavian : Lexicons and Literacies for Nordic Communication . KLAARA 2019: Conference on Easy-to-Read Language Research. University of Helsinki, Finland., 2019.
    @inbook{2421bfebddac4f51a53c14dea1ff86c6,
    title = "Minimal Scandinavian: Lexicons and Literacies for Nordic Communication",
    keywords = "NSM Semantics, Minimal Languages, Literacy, Nordic Countries, Danish Language, Swedish Language, Norwegian Language",
    author = "Carsten Levisen",
    year = "2019",
    month = "3",
    language = "English",
    booktitle = "KLAARA 2019",

Levisen, C 2019, Minimal Scandinavian: Lexicons and Literacies for Nordic Communication . i KLAARA 2019: Conference on Easy-to-Read Language Research. University of Helsinki, Finland.

Minimal Scandinavian : Lexicons and Literacies for Nordic Communication . / Levisen, Carsten.

TY - ABST

T1 - Minimal Scandinavian

T2 - Lexicons and Literacies for Nordic Communication

AU - Levisen, Carsten

PY - 2019/3

Y1 - 2019/3

KW - NSM Semantics

KW - Minimal Languages

KW - Literacy

KW - Nordic Countries

KW - Danish Language

KW - Swedish Language

KW - Norwegian Language

M3 - Conference abstract in proceedings

BT - KLAARA 2019

CY - University of Helsinki, Finland.

Levisen C. Minimal Scandinavian: Lexicons and Literacies for Nordic Communication . I KLAARA 2019: Conference on Easy-to-Read Language Research. University of Helsinki, Finland. 2019