Miljøkommunikation

Kommunikation om kemikaliers miljøegenskaber i og mellem virksomheder

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Udgave1.
    StatusUdgivet - 2004

• Miljøkommunikation
    • miljøviden
    • vidensystemer
    • Miljøledelse
    • kemikalier

@book{ebdb304052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Milj{\o}kommunikation: Kommunikation om kemikaliers milj{\o}egenskaber i og mellem virksomheder",
    abstract = "Rapporten behandler betingelser omkring virksomheders milj{\o}kommunikation - konkret i forhold til kemikaliers milj{\o}egenskaber. Milj{\o}kommunikation analyseres i forhold til dannelse og overf{\o}rsel af milj{\o}viden i og mellem praksisf{\ae}llesskaber. Konkret analyseres indf{\o}relsen af et IT-v{\ae}rkt{\o}j til vurdering og dokumentation af kemikaliers (produkters) milj{\o}egenskaber og mulighederne for at udnytte det som en strategisk kompetence.",
    keywords = "Milj{\o}kommunikation, milj{\o}viden, vidensystemer, Milj{\o}ledelse, kemikalier, Environmental communication, environmental knowledge, environmental management, chemicals",
    author = "Bent S{\o}nderg{\aa}rd and Hansen, {Ole Erik} and Jesper Holm",
    year = "2004",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "1.",

Miljøkommunikation : Kommunikation om kemikaliers miljøegenskaber i og mellem virksomheder. / Søndergård, Bent; Hansen, Ole Erik; Holm, Jesper.

1. udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 135 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Miljøkommunikation

T2 - Kommunikation om kemikaliers miljøegenskaber i og mellem virksomheder

AU - Søndergård, Bent

AU - Hansen, Ole Erik

AU - Holm, Jesper

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Rapporten behandler betingelser omkring virksomheders miljøkommunikation - konkret i forhold til kemikaliers miljøegenskaber. Miljøkommunikation analyseres i forhold til dannelse og overførsel af miljøviden i og mellem praksisfællesskaber. Konkret analyseres indførelsen af et IT-værktøj til vurdering og dokumentation af kemikaliers (produkters) miljøegenskaber og mulighederne for at udnytte det som en strategisk kompetence.

AB - Rapporten behandler betingelser omkring virksomheders miljøkommunikation - konkret i forhold til kemikaliers miljøegenskaber. Miljøkommunikation analyseres i forhold til dannelse og overførsel af miljøviden i og mellem praksisfællesskaber. Konkret analyseres indførelsen af et IT-værktøj til vurdering og dokumentation af kemikaliers (produkters) miljøegenskaber og mulighederne for at udnytte det som en strategisk kompetence.

KW - Miljøkommunikation

KW - miljøviden