Mijøstyring i catering

teknologi, organisation, medarbejdere

Bent E. Mikkelsen

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

    NavnPublikation fra Storkøkkencentret
    Nummer44

    Citer dette

    Mikkelsen, B. E. (1998). Mijøstyring i catering: teknologi, organisation, medarbejdere. Kbh.: Veterinær- og fødevaredirektoratet, Insitut for fødevareundersøgelser og ernæring- Storkøkkencentret. Publikation fra Storkøkkencentret, Nr. 44
    Mikkelsen, Bent E. / Mijøstyring i catering : teknologi, organisation, medarbejdere. Kbh. : Veterinær- og fødevaredirektoratet, Insitut for fødevareundersøgelser og ernæring- Storkøkkencentret, 1998. (Publikation fra Storkøkkencentret; Nr. 44).
    @phdthesis{eaea409052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Mij{\o}styring i catering: teknologi, organisation, medarbejdere",
    author = "Mikkelsen, {Bent E.}",
    year = "1998",
    language = "Dansk",
    publisher = "Veterin{\ae}r- og f{\o}devaredirektoratet, Insitut for f{\o}devareunders{\o}gelser og ern{\ae}ring- Stork{\o}kkencentret",

    }

    Mikkelsen, BE 1998, Mijøstyring i catering: teknologi, organisation, medarbejdere. Publikation fra Storkøkkencentret, nr. 44, Veterinær- og fødevaredirektoratet, Insitut for fødevareundersøgelser og ernæring- Storkøkkencentret, Kbh.

    Mijøstyring i catering : teknologi, organisation, medarbejdere. / Mikkelsen, Bent E.

    Kbh. : Veterinær- og fødevaredirektoratet, Insitut for fødevareundersøgelser og ernæring- Storkøkkencentret, 1998. (Publikation fra Storkøkkencentret; Nr. 44).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

    TY - BOOK

    T1 - Mijøstyring i catering

    T2 - teknologi, organisation, medarbejdere

    AU - Mikkelsen, Bent E.

    PY - 1998

    Y1 - 1998

    M3 - Ph.d.-afhandling

    BT - Mijøstyring i catering

    PB - Veterinær- og fødevaredirektoratet, Insitut for fødevareundersøgelser og ernæring- Storkøkkencentret

    CY - Kbh.

    ER -

    Mikkelsen BE. Mijøstyring i catering: teknologi, organisation, medarbejdere. Kbh.: Veterinær- og fødevaredirektoratet, Insitut for fødevareundersøgelser og ernæring- Storkøkkencentret, 1998. (Publikation fra Storkøkkencentret; Nr. 44).