Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area

Andrea Gallina

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2004
    Navn Research report / Federico Caffe Centre
    Nummer5
    ISSN1396-5085

Gallina, A. (2004). Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area. Roskilde: Roskilde Universitet. Research report / Federico Caffe Centre, Nr. 5
    Gallina, Andrea. / Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area. Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 26 s. ( Research report / Federico Caffe Centre; Nr. 5).
    @book{f4b8a1d052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area",
    keywords = "Migration, Co-development, Remittances",
    author = "Andrea Gallina",
    year = "2004",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Gallina, A 2004, Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area. Research report / Federico Caffe Centre, nr. 5, Roskilde Universitet, Roskilde.

Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area. / Gallina, Andrea.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area

AU - Gallina, Andrea

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - Migration

KW - Co-development

KW - Remittances

M3 - Report

BT - Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Gallina A. Migration, financial flows and development in the Euro-Mediterranean area. Roskilde: Roskilde Universitet, 2004. 26 s. ( Research report / Federico Caffe Centre; Nr. 5).