Mid-term Evaluation of Five National Research Schools

Report submitted by the evaluation panel

Göran Gustafsson, Hanne Marlene Dahl, Jens Jørgen Gaardhøje, christina Gustafsson, Ebba Nexø

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedOslo
ForlagForskningsrådet, Divisjon for Vitenskap
ISBN (Elektronisk)978-82-12-03225-5
StatusUdgivet - 12 maj 2013

Gustafsson, G., Dahl, H. M., Gaardhøje, J. J., Gustafsson, C., & Nexø, E. (2013). Mid-term Evaluation of Five National Research Schools: Report submitted by the evaluation panel. Oslo: Forskningsrådet, Divisjon for Vitenskap.
Gustafsson, Göran ; Dahl, Hanne Marlene ; Gaardhøje, Jens Jørgen ; Gustafsson, christina ; Nexø, Ebba. / Mid-term Evaluation of Five National Research Schools : Report submitted by the evaluation panel. Oslo : Forskningsrådet, Divisjon for Vitenskap, 2013. 46 s.
@book{b65a8b69aa714a11aff2bbc9b9a271ea,
title = "Mid-term Evaluation of Five National Research Schools: Report submitted by the evaluation panel",
author = "G{\"o}ran Gustafsson and Dahl, {Hanne Marlene} and Gaardh{\o}je, {Jens J{\o}rgen} and christina Gustafsson and Ebba Nex{\o}",
year = "2013",
month = "5",
day = "12",
language = "English",
publisher = "Forskningsr{\aa}det, Divisjon for Vitenskap",

Gustafsson, G, Dahl, HM, Gaardhøje, JJ, Gustafsson, C & Nexø, E 2013, Mid-term Evaluation of Five National Research Schools: Report submitted by the evaluation panel. Forskningsrådet, Divisjon for Vitenskap, Oslo.

Mid-term Evaluation of Five National Research Schools : Report submitted by the evaluation panel. / Gustafsson, Göran; Dahl, Hanne Marlene; Gaardhøje, Jens Jørgen; Gustafsson, christina; Nexø, Ebba.

Oslo : Forskningsrådet, Divisjon for Vitenskap, 2013. 46 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Mid-term Evaluation of Five National Research Schools

T2 - Report submitted by the evaluation panel

AU - Gustafsson, Göran

AU - Dahl, Hanne Marlene

AU - Gaardhøje, Jens Jørgen

AU - Gustafsson, christina

AU - Nexø, Ebba

PY - 2013/5/12

Y1 - 2013/5/12

M3 - Book

BT - Mid-term Evaluation of Five National Research Schools

PB - Forskningsrådet, Divisjon for Vitenskap

CY - Oslo

Gustafsson G, Dahl HM, Gaardhøje JJ, Gustafsson C, Nexø E. Mid-term Evaluation of Five National Research Schools: Report submitted by the evaluation panel. Oslo: Forskningsrådet, Divisjon for Vitenskap, 2013. 46 s.