Metoder til inddragelse af brugere i service innovation

Jon Sundbo, Hanne Westh Nicolajsen, D. Isabella Caroline Sundbo

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2012
    NavnForskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    ISSN1600-1966

Sundbo, J., Westh Nicolajsen, H., & Sundbo, D. I. C. (2012). Metoder til inddragelse af brugere i service innovation. Roskilde: Roskilde Universitet. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    Sundbo, Jon ; Westh Nicolajsen, Hanne ; Sundbo, D. Isabella Caroline. / Metoder til inddragelse af brugere i service innovation. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 25 s. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter).
    @book{0dc61947240e482298f4705f09c5fb42,
    title = "Metoder til inddragelse af brugere i service innovation",
    author = "Jon Sundbo and {Westh Nicolajsen}, Hanne and Sundbo, {D. Isabella Caroline}",
    year = "2012",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sundbo, J, Westh Nicolajsen, H & Sundbo, DIC 2012, Metoder til inddragelse af brugere i service innovation. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, Roskilde Universitet, Roskilde.

Metoder til inddragelse af brugere i service innovation. / Sundbo, Jon; Westh Nicolajsen, Hanne ; Sundbo, D. Isabella Caroline.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Metoder til inddragelse af brugere i service innovation

AU - Sundbo, Jon

AU - Westh Nicolajsen, Hanne

AU - Sundbo, D. Isabella Caroline

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Rapport

BT - Metoder til inddragelse af brugere i service innovation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sundbo J, Westh Nicolajsen H, Sundbo DIC. Metoder til inddragelse af brugere i service innovation. Roskilde: Roskilde Universitet, 2012. 25 s. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter).