Arne Thing Mortensen, Leif Becker Jensen

ForlagAarhus Universitetsforlag
    Publikationsdato1989
    StatusUdgivet - 1989

Mortensen, A. T., & Jensen, L. B. (1989). Metodeovervejelser i forbindelse med en kvalitativ undersøgelse af viden og holdninger. I O. Danielsen, & I. Lythje (red.), Kvalitative Metoder i Systemudvikling og Følgeforskning Århus: Aarhus Universitetsforlag.
    Mortensen, Arne Thing ; Jensen, Leif Becker. / Metodeovervejelser i forbindelse med en kvalitativ undersøgelse af viden og holdninger. Kvalitative Metoder i Systemudvikling og Følgeforskning. red. / Oluf Danielsen ; Inger Lythje. Århus : Aarhus Universitetsforlag, 1989.
    @inbook{4016a7e0d30711db9c7c000ea68e967b,
    title = "Metodeovervejelser i forbindelse med en kvalitativ unders{\o}gelse af viden og holdninger",
    author = "Mortensen, {Arne Thing} and Jensen, {Leif Becker}",
    year = "1989",
    editor = "Oluf Danielsen and Inger Lythje",
    booktitle = "Kvalitative Metoder i Systemudvikling og F{\o}lgeforskning",
    publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Mortensen, AT & Jensen, LB 1989, Metodeovervejelser i forbindelse med en kvalitativ undersøgelse af viden og holdninger. i O Danielsen & I Lythje (red), Kvalitative Metoder i Systemudvikling og Følgeforskning. Aarhus Universitetsforlag, Århus.

Metodeovervejelser i forbindelse med en kvalitativ undersøgelse af viden og holdninger. / Mortensen, Arne Thing; Jensen, Leif Becker.

Kvalitative Metoder i Systemudvikling og Følgeforskning. red. / Oluf Danielsen; Inger Lythje. Århus : Aarhus Universitetsforlag, 1989.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Metodeovervejelser i forbindelse med en kvalitativ undersøgelse af viden og holdninger

AU - Mortensen, Arne Thing