Jerome Dean Davis

StatusUdgivet - 2001
    NavnWorking paper / Asia Research Centre
    Nummer7

Davis, J. D. (2001). Merit regulation and equity trading: evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges. Købenahavn: Copenhagen Business School. Working paper / Asia Research Centre, Nr. 7
    Davis, Jerome Dean. / Merit regulation and equity trading : evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges. Købenahavn : Copenhagen Business School, 2001. 28 s. (Working paper / Asia Research Centre; Nr. 7).
    @book{f48fe42052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Merit regulation and equity trading: evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges",
    author = "Davis, {Jerome Dean}",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Copenhagen Business School",

Davis, JD 2001, Merit regulation and equity trading: evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges. Working paper / Asia Research Centre, nr. 7, Copenhagen Business School, Købenahavn.

Merit regulation and equity trading : evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges. / Davis, Jerome Dean.

Købenahavn : Copenhagen Business School, 2001. 28 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Merit regulation and equity trading

T2 - evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges

AU - Davis, Jerome Dean

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Merit regulation and equity trading

PB - Copenhagen Business School

CY - Købenahavn

Davis JD. Merit regulation and equity trading: evolution and change in the Shanghai and Shenzen security exchanges. Købenahavn: Copenhagen Business School, 2001. 28 s. (Working paper / Asia Research Centre; Nr. 7).