Mennesket i postmoderniseringen

Om barndom, familie og identiteter i opbrud

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  Resumé

  Bogen indgår i serien "Mesterstykker" og indholder 5 selvstændige essays: Relationer og hverdagsliv i opbrud - den radikale modernitets socialpsykologi. Børns tilegnelse af livskvalifikationer for den postmoderne tilværelse - om betydningen af børns dobbeltsocialisation i den moderne velfærdsstat. Velfærdens børne eller børnenes velfærd? Om til-syn, hen-syn og fejl-syn. Familiens i velfærdsstatens forvandlingsproces. Individers identiteter i højforanderlige samfund.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedVærløse
  ForlagBillesø
  Antal sider148
  ISBN (Trykt)87-7842-104-7
  StatusUdgivet - 2005

  Bibliografisk note

  Lars (lasse) Dencik, professor i socialpsykologi og leder af Center for Barndoms- & Familieforskning, Roskilde Universitetscenter. Programleder for for området Social- og Kulturpsykologi inden for Dansk Forskerskole i Psykologi.

  Citer dette

  @book{05758c3052cb11dbb97a000ea68e967b,
  title = "Mennesket i postmoderniseringen: Om barndom, familie og identiteter i opbrud",
  abstract = "Bogen indg{\aa}r i serien {"}Mesterstykker{"} og indholder 5 selvst{\ae}ndige essays: Relationer og hverdagsliv i opbrud - den radikale modernitets socialpsykologi. B{\o}rns tilegnelse af livskvalifikationer for den postmoderne tilv{\ae}relse - om betydningen af b{\o}rns dobbeltsocialisation i den moderne velf{\ae}rdsstat. Velf{\ae}rdens b{\o}rne eller b{\o}rnenes velf{\ae}rd? Om til-syn, hen-syn og fejl-syn. Familiens i velf{\ae}rdsstatens forvandlingsproces. Individers identiteter i h{\o}jforanderlige samfund.",
  author = "Lars Dencik",
  note = "Lars (lasse) Dencik, professor i socialpsykologi og leder af Center for Barndoms- & Familieforskning, Roskilde Universitetscenter. Programleder for for omr{\aa}det Social- og Kulturpsykologi inden for Dansk Forskerskole i Psykologi.",
  year = "2005",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-7842-104-7",
  publisher = "Billes{\o}",

  }

  Mennesket i postmoderniseringen : Om barndom, familie og identiteter i opbrud. / Dencik, Lars.

  Værløse : Billesø, 2005. 148 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  TY - BOOK

  T1 - Mennesket i postmoderniseringen

  T2 - Om barndom, familie og identiteter i opbrud

  AU - Dencik, Lars

  N1 - Lars (lasse) Dencik, professor i socialpsykologi og leder af Center for Barndoms- & Familieforskning, Roskilde Universitetscenter. Programleder for for området Social- og Kulturpsykologi inden for Dansk Forskerskole i Psykologi.

  PY - 2005

  Y1 - 2005

  N2 - Bogen indgår i serien "Mesterstykker" og indholder 5 selvstændige essays: Relationer og hverdagsliv i opbrud - den radikale modernitets socialpsykologi. Børns tilegnelse af livskvalifikationer for den postmoderne tilværelse - om betydningen af børns dobbeltsocialisation i den moderne velfærdsstat. Velfærdens børne eller børnenes velfærd? Om til-syn, hen-syn og fejl-syn. Familiens i velfærdsstatens forvandlingsproces. Individers identiteter i højforanderlige samfund.

  AB - Bogen indgår i serien "Mesterstykker" og indholder 5 selvstændige essays: Relationer og hverdagsliv i opbrud - den radikale modernitets socialpsykologi. Børns tilegnelse af livskvalifikationer for den postmoderne tilværelse - om betydningen af børns dobbeltsocialisation i den moderne velfærdsstat. Velfærdens børne eller børnenes velfærd? Om til-syn, hen-syn og fejl-syn. Familiens i velfærdsstatens forvandlingsproces. Individers identiteter i højforanderlige samfund.

  M3 - Bog

  SN - 87-7842-104-7

  BT - Mennesket i postmoderniseringen

  PB - Billesø

  CY - Værløse

  ER -