Meningsfuldt?

Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagFrydenlund Academic
Vol/bind4
StatusAccepteret/In press - 15 apr. 2019
NavnMenneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge
Vol/bind4

• Mening
  • social ansvarlighed
  • Social intervention
  • Meningsskabelse
  • meningsfuldhed

Krøjer, J., & Hagedorn-Rasmussen, P. (Accepteret/In press). Meningsfuldt? Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. Frederiksberg: Frydenlund Academic. Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge, Bind. 4
Krøjer, Jo ; Hagedorn-Rasmussen, Peter. / Meningsfuldt? Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2019. 200 s. (Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge, Bind 4).
@book{7eff7ec1bf6d4402911ae30d7e3a03c4,
title = "Meningsfuldt?: Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner",
keywords = "Mening, social ansvarlighed, Social intervention, Meningsskabelse, meningsfuldhed",
author = "Jo Kr{\o}jer and Peter Hagedorn-Rasmussen",
year = "2019",
month = "4",
day = "15",
volume = "4",
publisher = "Frydenlund Academic",

Krøjer, J & Hagedorn-Rasmussen, P 2019, Meningsfuldt? Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge, bind 4, bind 4, Frydenlund Academic, Frederiksberg.

Meningsfuldt? Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. / Krøjer, Jo; Hagedorn-Rasmussen, Peter.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Meningsfuldt?

T2 - Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner

AU - Krøjer, Jo

AU - Hagedorn-Rasmussen, Peter

PY - 2019/4/15

Y1 - 2019/4/15

KW - Mening

KW - social ansvarlighed

KW - Social intervention

KW - Meningsskabelse

KW - meningsfuldhed

M3 - Antologi

VL - 4

BT - Meningsfuldt?

PB - Frydenlund Academic

CY - Frederiksberg

Krøjer J, Hagedorn-Rasmussen P. Meningsfuldt? Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. Frederiksberg: Frydenlund Academic, 2019. 200 s. (Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge, Bind 4).