Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportDoktordisputatsForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer
    Nummer2
    Vol/bind1995
    ISSN0902-9028

Høyrup, J. (1995). Mellem gåde og videnskab: et essay (især) om noget der blev til algebra. Disputats. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer, Nr. 2, Bind. 1995
    Høyrup, Jens. / Mellem gåde og videnskab : et essay (især) om noget der blev til algebra. Disputats. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer; Nr. 2, Bind 1995).
    @phdthesis{f2c0ec5052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Mellem g{\aa}de og videnskab: et essay (is{\ae}r) om noget der blev til algebra. Disputats",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1995, Mellem gåde og videnskab: et essay (især) om noget der blev til algebra. Disputats. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer, nr. 2, bind 1995, Roskilde Universitet, Roskilde.

Mellem gåde og videnskab : et essay (især) om noget der blev til algebra. Disputats. / Høyrup, Jens.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportDoktordisputatsForskning

TY - THES

T1 - Mellem gåde og videnskab

T2 - et essay (især) om noget der blev til algebra. Disputats

AU - Høyrup, Jens

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Doktordisputats

BT - Mellem gåde og videnskab

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Mellem gåde og videnskab: et essay (især) om noget der blev til algebra. Disputats. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer; Nr. 2, Bind 1995).