Mellem engagement og afmagt

Tillidsrepræsentant i BUPL - i dag og i morgen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  Resumé

  Bogen præsenterer resultaterne fra udviklings- og forskningsprojektet "BUPL-tillidsrepræsentanten. Nye udfordringer - nye svar". Den giver et fyldigt indblik i tillidsrepræsentanternes arbejde, deres engagement, vanskeligheder og forhåbninger. På baggrund af et større værkstedsarbejde fremlægges tillidsrepræsentanternes egne ideer og forslag til nye svar på de aktuelle udfordringer. Til sidst diskuterer bogens forfattere hvad der skal til for at imødegå den igangværende nedbrydning af velfærdsinstitutionerne og hæve pædagogarbejdets og pædagogernes anseelse.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider274
  ISBN (Trykt)978-87-7349-743-2
  StatusUdgivet - 2009

  Emneord

  • tillidsrepræsentanter
  • pædagogarbejde
  • velfærdsinstitutioner
  • fremtidsværksteder

  Citer dette

  @book{5f7aae50c72011deb07b000ea68e967b,
  title = "Mellem engagement og afmagt: Tillidsrepr{\ae}sentant i BUPL - i dag og i morgen",
  abstract = "Bogen pr{\ae}senterer resultaterne fra udviklings- og forskningsprojektet {"}BUPL-tillidsrepr{\ae}sentanten. Nye udfordringer - nye svar{"}. Den giver et fyldigt indblik i tillidsrepr{\ae}sentanternes arbejde, deres engagement, vanskeligheder og forh{\aa}bninger. P{\aa} baggrund af et st{\o}rre v{\ae}rkstedsarbejde freml{\ae}gges tillidsrepr{\ae}sentanternes egne ideer og forslag til nye svar p{\aa} de aktuelle udfordringer. Til sidst diskuterer bogens forfattere hvad der skal til for at im{\o}deg{\aa} den igangv{\ae}rende nedbrydning af velf{\ae}rdsinstitutionerne og h{\ae}ve p{\ae}dagogarbejdets og p{\ae}dagogernes anseelse.",
  keywords = "tillidsrepr{\ae}sentanter, p{\ae}dagogarbejde, velf{\ae}rdsinstitutioner, fremtidsv{\ae}rksteder",
  author = "Annegrethe Ahrenkiel and Nielsen, {Birger Steen} and Camilla Schmidt and Sommer, {Finn M.} and Niels Warring",
  year = "2009",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-7349-743-2",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Mellem engagement og afmagt : Tillidsrepræsentant i BUPL - i dag og i morgen. / Ahrenkiel, Annegrethe; Nielsen, Birger Steen; Schmidt, Camilla; Sommer, Finn M.; Warring, Niels.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 2009. 274 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  TY - BOOK

  T1 - Mellem engagement og afmagt

  T2 - Tillidsrepræsentant i BUPL - i dag og i morgen

  AU - Ahrenkiel, Annegrethe

  AU - Nielsen, Birger Steen

  AU - Schmidt, Camilla

  AU - Sommer, Finn M.

  AU - Warring, Niels

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Bogen præsenterer resultaterne fra udviklings- og forskningsprojektet "BUPL-tillidsrepræsentanten. Nye udfordringer - nye svar". Den giver et fyldigt indblik i tillidsrepræsentanternes arbejde, deres engagement, vanskeligheder og forhåbninger. På baggrund af et større værkstedsarbejde fremlægges tillidsrepræsentanternes egne ideer og forslag til nye svar på de aktuelle udfordringer. Til sidst diskuterer bogens forfattere hvad der skal til for at imødegå den igangværende nedbrydning af velfærdsinstitutionerne og hæve pædagogarbejdets og pædagogernes anseelse.

  AB - Bogen præsenterer resultaterne fra udviklings- og forskningsprojektet "BUPL-tillidsrepræsentanten. Nye udfordringer - nye svar". Den giver et fyldigt indblik i tillidsrepræsentanternes arbejde, deres engagement, vanskeligheder og forhåbninger. På baggrund af et større værkstedsarbejde fremlægges tillidsrepræsentanternes egne ideer og forslag til nye svar på de aktuelle udfordringer. Til sidst diskuterer bogens forfattere hvad der skal til for at imødegå den igangværende nedbrydning af velfærdsinstitutionerne og hæve pædagogarbejdets og pædagogernes anseelse.

  KW - tillidsrepræsentanter

  KW - pædagogarbejde

  KW - velfærdsinstitutioner

  KW - fremtidsværksteder

  M3 - Bog

  SN - 978-87-7349-743-2

  BT - Mellem engagement og afmagt

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -