Mediated communication, the environment and consumption

discursive constructions of ecological problems and political action

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHandelshøjskolen i København
    StatusUdgivet - 1998
    NavnOccassional paper / Copenhagen Business School, Department of Intercultural Communication and Management
    Nummer66

Phillips, L. J. (1998). Mediated communication, the environment and consumption: discursive constructions of ecological problems and political action. København: Handelshøjskolen i København. Occassional paper / Copenhagen Business School, Department of Intercultural Communication and Management, Nr. 66
    Phillips, Louise Jane. / Mediated communication, the environment and consumption : discursive constructions of ecological problems and political action. København : Handelshøjskolen i København, 1998. 29 s. (Occassional paper / Copenhagen Business School, Department of Intercultural Communication and Management; Nr. 66).
    @book{717f8cd052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Mediated communication, the environment and consumption: discursive constructions of ecological problems and political action",
    author = "Phillips, {Louise Jane}",
    year = "1998",
    publisher = "Handelsh{\o}jskolen i K{\o}benhavn",

Phillips, LJ 1998, Mediated communication, the environment and consumption: discursive constructions of ecological problems and political action. Occassional paper / Copenhagen Business School, Department of Intercultural Communication and Management, nr. 66, Handelshøjskolen i København, København.

Mediated communication, the environment and consumption : discursive constructions of ecological problems and political action. / Phillips, Louise Jane.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Mediated communication, the environment and consumption

T2 - discursive constructions of ecological problems and political action

AU - Phillips, Louise Jane

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bog

BT - Mediated communication, the environment and consumption

PB - Handelshøjskolen i København

CY - København

Phillips LJ. Mediated communication, the environment and consumption: discursive constructions of ecological problems and political action. København: Handelshøjskolen i København, 1998. 29 s. (Occassional paper / Copenhagen Business School, Department of Intercultural Communication and Management; Nr. 66).