Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service

Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

StatusUdgivet - 2010
    NavnForskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    Nummer8
    ISSN1600-1966

Sundbo, J. (2010). Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service: Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, Nr. 8
    Sundbo, Jon. / Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service : Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet. 2010. 28 s. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 8).
    @book{a312d8f0dbdd4def8d0e8d15eec5168b,
    title = "Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service: Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet",
    author = "Jon Sundbo",
    year = "2010",

Sundbo, J 2010, Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service: Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, nr. 8.

Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service : Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet. / Sundbo, Jon.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service

T2 - Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet

AU - Sundbo, Jon

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Rapport

BT - Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service

Sundbo J. Medarbejder- og brugerbaseret innovation i service: Servicevirksomhedernes organisering af innovationsarbejdet. 2010. 28 s. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 8).