Matematiske modeller

vejledning eller vildledning?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelIdéer til større skriftlige opgave i matematik
    RedaktørerB. Kofoed Hansen, L. Strange
    ForlagHandelsskolernes Matematiklærerforening
    Publikationsdato1996
    Sider59-68
    StatusUdgivet - 1996

Jensen, J. H. (1996). Matematiske modeller: vejledning eller vildledning? I B. K. Hansen, & L. Strange (red.), Idéer til større skriftlige opgave i matematik (s. 59-68). Handelsskolernes Matematiklærerforening.
    Jensen, Jens Højgaard. / Matematiske modeller : vejledning eller vildledning?. Idéer til større skriftlige opgave i matematik. red. / B. Kofoed Hansen ; L. Strange. Handelsskolernes Matematiklærerforening, 1996. s. 59-68
    @inbook{4103545052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Matematiske modeller: vejledning eller vildledning?",
    author = "Jensen, {Jens H{\o}jgaard}",
    year = "1996",
    pages = "59--68",
    editor = "Hansen, {B. Kofoed} and L. Strange",
    booktitle = "Id{\'e}er til st{\o}rre skriftlige opgave i matematik",
    publisher = "Handelsskolernes Matematikl{\ae}rerforening",
    address = "Danmark",

Jensen, JH 1996, Matematiske modeller: vejledning eller vildledning? i BK Hansen & L Strange (red), Idéer til større skriftlige opgave i matematik. Handelsskolernes Matematiklærerforening, s. 59-68.

Matematiske modeller : vejledning eller vildledning? / Jensen, Jens Højgaard.

Idéer til større skriftlige opgave i matematik. red. / B. Kofoed Hansen; L. Strange. Handelsskolernes Matematiklærerforening, 1996. s. 59-68.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Matematiske modeller

T2 - vejledning eller vildledning?

AU - Jensen, Jens Højgaard

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bidrag til bog/antologi