Manifest for det frie universitet

Garbi Schmidt, Sune Haugbølle, Christian Groes, Rasmus Christian Elling, Daniella Kuzmanovic

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

TidsskriftPolitiken
Sider (fra-til)7
ISSN0907-1814
StatusUdgivet - 30 apr. 2015

Schmidt, Garbi ; Haugbølle, Sune ; Groes, Christian ; Elling, Rasmus Christian ; Kuzmanovic, Daniella. / Manifest for det frie universitet. I: Politiken. 2015 ; s. 7.
@article{8279e1cdb0104c7ead0dd9e4ae3a55b2,
title = "Manifest for det frie universitet",
abstract = "Universitetets v{\ae}rdifulde mangfoldighed eroderes netop nu af politiske indgreb og kortsynede markeds{\o}konomiske interesser. Nu r{\aa}ber vi ansatte vagt i gev{\ae}r!",
author = "Garbi Schmidt and Sune Haugb{\o}lle and Christian Groes and Elling, {Rasmus Christian} and Daniella Kuzmanovic",
year = "2015",
month = "4",
day = "30",
pages = "7",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

Manifest for det frie universitet. / Schmidt, Garbi; Haugbølle, Sune; Groes, Christian; Elling, Rasmus Christian; Kuzmanovic, Daniella.

I: Politiken, 30.04.2015, s. 7.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Manifest for det frie universitet

AU - Schmidt, Garbi

AU - Haugbølle, Sune

AU - Groes, Christian

AU - Elling, Rasmus Christian

AU - Kuzmanovic, Daniella

PY - 2015/4/30

Y1 - 2015/4/30

N2 - Universitetets værdifulde mangfoldighed eroderes netop nu af politiske indgreb og kortsynede markedsøkonomiske interesser. Nu råber vi ansatte vagt i gevær!

AB - Universitetets værdifulde mangfoldighed eroderes netop nu af politiske indgreb og kortsynede markedsøkonomiske interesser. Nu råber vi ansatte vagt i gevær!

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 7