Mangfoldighedens krav og udfordringer

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer100
    ISSN1395-6833

Andersen, L. L., Kampmann, J., Broch, T., Gitz-Johansen, T., & Nielsen, M. (1999). Mangfoldighedens krav og udfordringer: tosprogethed og kulturel rummelighed. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 100
    Andersen, Linda Lundgaard ; Kampmann, Jan ; Broch, Tordis ; Gitz-Johansen, Thomas ; Nielsen, Mette. / Mangfoldighedens krav og udfordringer : tosprogethed og kulturel rummelighed. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. 75 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 100).
    @book{cb93939052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Mangfoldighedens krav og udfordringer: tosprogethed og kulturel rummelighed",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard} and Jan Kampmann and Tordis Broch and Thomas Gitz-Johansen and Mette Nielsen",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL, Kampmann, J, Broch, T, Gitz-Johansen, T & Nielsen, M 1999, Mangfoldighedens krav og udfordringer: tosprogethed og kulturel rummelighed. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 100, Roskilde Universitet, Roskilde.

Mangfoldighedens krav og udfordringer : tosprogethed og kulturel rummelighed. / Andersen, Linda Lundgaard; Kampmann, Jan; Broch, Tordis; Gitz-Johansen, Thomas; Nielsen, Mette.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Mangfoldighedens krav og udfordringer

T2 - tosprogethed og kulturel rummelighed

AU - Andersen, Linda Lundgaard

AU - Kampmann, Jan

AU - Broch, Tordis

AU - Gitz-Johansen, Thomas

AU - Nielsen, Mette

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Mangfoldighedens krav og udfordringer

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL, Kampmann J, Broch T, Gitz-Johansen T, Nielsen M. Mangfoldighedens krav og udfordringer: tosprogethed og kulturel rummelighed. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. 75 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 100).