Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser

vejen frem for små og mellemstore fødevarevirksomheder

Jon Sundbo, Jesper Zeihlund, Berit Nørgaard Olesen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

OriginalsprogDansk
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Antal sider47
StatusUdgivet - 1 feb. 2014

Citer dette

Sundbo, Jon ; Zeihlund, Jesper ; Olesen, Berit Nørgaard. / Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser : vejen frem for små og mellemstore fødevarevirksomheder. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 47 s.
@book{ebd70768e1a44d81978507207f0710c1,
title = "Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser: vejen frem for sm{\aa} og mellemstore f{\o}devarevirksomheder",
author = "Jon Sundbo and Jesper Zeihlund and Olesen, {Berit N{\o}rgaard}",
year = "2014",
month = "2",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser : vejen frem for små og mellemstore fødevarevirksomheder. / Sundbo, Jon; Zeihlund, Jesper; Olesen, Berit Nørgaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 47 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser

T2 - vejen frem for små og mellemstore fødevarevirksomheder

AU - Sundbo, Jon

AU - Zeihlund, Jesper

AU - Olesen, Berit Nørgaard

PY - 2014/2/1

Y1 - 2014/2/1

M3 - Bog

BT - Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

ER -