Magten ligger hos et anonymt konglomerat

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

TidsskriftPolitiken
Sider (fra-til)7
ISSN0907-1814
StatusUdgivet - 21 jul. 2017

• klasseanalyse
  • magtfordeling

@article{b96976c145094a9d87f202ed2fb68a79,
title = "Magten ligger hos et anonymt konglomerat: Hvis man vil forst{\aa} magtfordelingen, m{\aa} man ikke henfalde til l{\o}se termer som 'folk' eller 'elite'.",
abstract = "Hvis man vil forst{\aa} magtfordelingen, m{\aa} man ikke henfalde til l{\o}se termer som 'folk' eller 'elite'.",
keywords = "klasseanalyse, magtfordeling",
author = "Claus Bryld",
year = "2017",
month = "7",
day = "21",
pages = "7",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

Magten ligger hos et anonymt konglomerat : Hvis man vil forstå magtfordelingen, må man ikke henfalde til løse termer som 'folk' eller 'elite'. / Bryld, Claus.

I: Politiken, 21.07.2017, s. 7.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Magten ligger hos et anonymt konglomerat

T2 - Hvis man vil forstå magtfordelingen, må man ikke henfalde til løse termer som 'folk' eller 'elite'.

AU - Bryld, Claus

PY - 2017/7/21

Y1 - 2017/7/21

N2 - Hvis man vil forstå magtfordelingen, må man ikke henfalde til løse termer som 'folk' eller 'elite'.

AB - Hvis man vil forstå magtfordelingen, må man ikke henfalde til løse termer som 'folk' eller 'elite'.

KW - klasseanalyse

KW - magtfordeling