Mad, risiko og hverdagens politik

Bente Halkier

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    OriginalsprogDansk
    TitelMad, mennesker og måltider : samfundsvidenskabelige perspektiver
    RedaktørerL. Holm
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHandelshøjskolens Forlag
    Publikationsdato2003
    Sider193-207
    StatusUdgivet - 2003

    Citer dette

    Halkier, B. (2003). Mad, risiko og hverdagens politik. I L. Holm (red.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (s. 193-207). København: Handelshøjskolens Forlag.
    Halkier, Bente. / Mad, risiko og hverdagens politik. Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / L. Holm. København : Handelshøjskolens Forlag, 2003. s. 193-207
    @inbook{52805e9052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Mad, risiko og hverdagens politik",
    author = "Bente Halkier",
    year = "2003",
    language = "Dansk",
    pages = "193--207",
    editor = "L. Holm",
    booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
    publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",

    }

    Halkier, B 2003, Mad, risiko og hverdagens politik. i L Holm (red.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Handelshøjskolens Forlag, København, s. 193-207.

    Mad, risiko og hverdagens politik. / Halkier, Bente.

    Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / L. Holm. København : Handelshøjskolens Forlag, 2003. s. 193-207.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    TY - CHAP

    T1 - Mad, risiko og hverdagens politik

    AU - Halkier, Bente

    PY - 2003

    Y1 - 2003

    M3 - Bidrag til bog/antologi

    SP - 193

    EP - 207

    BT - Mad, mennesker og måltider

    A2 - Holm, L.

    PB - Handelshøjskolens Forlag

    CY - København

    ER -

    Halkier B. Mad, risiko og hverdagens politik. I Holm L, red., Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. København: Handelshøjskolens Forlag. 2003. s. 193-207