Mad og risiko

Bente Halkier

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    OriginalsprogDansk
    TitelMad, mennesker og måltider : samfundsvidenskabelige perspektiver
    RedaktørerLotte Holm, Søren Tange Kristensen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagMunksgaard
    Publikationsdato2012
    Udgave2
    Sider411-424
    ISBN (Trykt)978-87-628-0929-1
    StatusUdgivet - 2012

    Citer dette

    Halkier, B. (2012). Mad og risiko. I L. Holm, & S. Tange Kristensen (red.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (2 udg., s. 411-424). København: Munksgaard .
    Halkier, Bente. / Mad og risiko. Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm ; Søren Tange Kristensen. 2. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 411-424
    @inbook{6dee7ab8ea2444189adc471124651dd0,
    title = "Mad og risiko",
    author = "Bente Halkier",
    year = "2012",
    language = "Dansk",
    isbn = "978-87-628-0929-1",
    pages = "411--424",
    editor = "Lotte Holm and {Tange Kristensen}, S{\o}ren",
    booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
    publisher = "Munksgaard",
    edition = "2",

    }

    Halkier, B 2012, Mad og risiko. i L Holm & S Tange Kristensen (red), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2 udg, Munksgaard , København, s. 411-424.

    Mad og risiko. / Halkier, Bente.

    Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 411-424.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    TY - CHAP

    T1 - Mad og risiko

    AU - Halkier, Bente

    PY - 2012

    Y1 - 2012

    M3 - Bidrag til bog/antologi

    SN - 978-87-628-0929-1

    SP - 411

    EP - 424

    BT - Mad, mennesker og måltider

    A2 - Holm, Lotte

    A2 - Tange Kristensen, Søren

    PB - Munksgaard

    CY - København

    ER -

    Halkier B. Mad og risiko. I Holm L, Tange Kristensen S, red., Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2 udg. København: Munksgaard . 2012. s. 411-424