Mütter, Väter und Amazonen: Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz

Karin Bang (Redaktør), Wolf Wucherpfennig (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogTysk
Udgivelses stedRoskilde
ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
StatusUdgivet - 2009
NavnSmåskrifter fra CØNK
Nummer23
ISSN1600-9509

Bang, K., & Wucherpfennig, W. (red.) (2009). Mütter, Väter und Amazonen: Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. Småskrifter fra CØNK, Nr. 23
Bang, Karin (Redaktør) ; Wucherpfennig, Wolf (Redaktør). / Mütter, Väter und Amazonen : Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2009. 52 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 23).
@book{76bdfe00494811dfa130000ea68e967b,
title = "M{\"u}tter, V{\"a}ter und Amazonen: Elin W{\"a}gners Weg zu {\"u}ber {\"O}sterreich und die Schweiz",
editor = "Karin Bang and Wolf Wucherpfennig",
year = "2009",
language = "Tysk",
publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Bang, K & Wucherpfennig, W (red) 2009, Mütter, Väter und Amazonen: Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz. Småskrifter fra CØNK, nr. 23, Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Mütter, Väter und Amazonen : Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz. / Bang, Karin (Redaktør); Wucherpfennig, Wolf (Redaktør).

Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2009. 52 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Mütter, Väter und Amazonen

T2 - Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz

A2 - Bang, Karin

A2 - Wucherpfennig, Wolf

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Antologi

BT - Mütter, Väter und Amazonen

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bang K, (ed.), Wucherpfennig W, (ed.). Mütter, Väter und Amazonen: Elin Wägners Weg zu über Österreich und die Schweiz. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2009. 52 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 23).