Mænd søges!

om de herskende forståelser af behovet for mænd i daginstitutioner

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelMænd og omsorg
    RedaktørerKatrin Hjort, Steen Baagøe Nielsen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHans Reitzels Forlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Nielsen, S. B. (2003). Mænd søges! om de herskende forståelser af behovet for mænd i daginstitutioner. I K. Hjort, & S. B. Nielsen (red.), Mænd og omsorg København: Hans Reitzels Forlag.
    Nielsen, Steen Baagøe. / Mænd søges! om de herskende forståelser af behovet for mænd i daginstitutioner. Mænd og omsorg. red. / Katrin Hjort ; Steen Baagøe Nielsen. København : Hans Reitzels Forlag, 2003.
    @inbook{52a90f8052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "M{\ae}nd s{\o}ges!: om de herskende forst{\aa}elser af behovet for m{\ae}nd i daginstitutioner",
    author = "Nielsen, {Steen Baag{\o}e}",
    year = "2003",
    editor = "Katrin Hjort and Nielsen, {Steen Baag{\o}e}",
    booktitle = "M{\ae}nd og omsorg",
    publisher = "Hans Reitzels Forlag",

Nielsen, SB 2003, Mænd søges! om de herskende forståelser af behovet for mænd i daginstitutioner. i K Hjort & SB Nielsen (red), Mænd og omsorg. Hans Reitzels Forlag, København.

Mænd søges! om de herskende forståelser af behovet for mænd i daginstitutioner. / Nielsen, Steen Baagøe.

Mænd og omsorg. red. / Katrin Hjort; Steen Baagøe Nielsen. København : Hans Reitzels Forlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Mænd søges!

T2 - om de herskende forståelser af behovet for mænd i daginstitutioner