Måske-læserne

StatusUdgivet - 1998
    NavnPapirer om faglig formidling
    ISSN0901-5671

Poulsen, J. (1998). Måske-læserne: dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet "Måske-læserne". Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling
    Poulsen, Jørgen. / Måske-læserne : dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet "Måske-læserne". Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Papirer om faglig formidling).
    @book{70c1940052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "M{\aa}ske-l{\ae}serne: dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet {"}M{\aa}ske-l{\ae}serne{"}",
    author = "J{\o}rgen Poulsen",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Poulsen, J 1998, Måske-læserne: dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet "Måske-læserne". Papirer om faglig formidling, Roskilde Universitet, Roskilde.

Måske-læserne : dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet "Måske-læserne". / Poulsen, Jørgen.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Papirer om faglig formidling).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Måske-læserne

T2 - dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet "Måske-læserne"

AU - Poulsen, Jørgen

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

BT - Måske-læserne

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Poulsen J. Måske-læserne: dagbladenes muligheder i mediekonkurrencen. hovedrapport i projektet "Måske-læserne". Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Papirer om faglig formidling).