Måltidsoplevelsens poetik

Olav Harsløf

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Essayet om Måltidsoplevelsens Poetik er et forsøg på at analysere og belyse måltidet som ritual og fællesskab ud fra en performanceteoretisk vinkel. Her forstås et måltids eller en rets indhold, sammensætning og udtryk i æstetiske, historiske og strukturelle kategorier og termer. På samme måde kan oplevelsen af måltidet defineres, kategoriseres og begrebsliggøres i og med, at der er tale om en begivenhed – en måltidsoplevelse.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato15 dec. 2012
StatusUdgivet - 15 dec. 2012

Emneord

  • Madkultur måltid, ritual, performanceanalyse

Citer dette

Harsløf, O. (2012, dec 15). Måltidsoplevelsens poetik.
Harsløf, Olav. / Måltidsoplevelsens poetik. 2012.
@misc{0b91ef5ee51543bea44facec8866113f,
title = "M{\aa}ltidsoplevelsens poetik",
abstract = "Essayet om M{\aa}ltidsoplevelsens Poetik er et fors{\o}g p{\aa} at analysere og belyse m{\aa}ltidet som ritual og f{\ae}llesskab ud fra en performanceteoretisk vinkel. Her forst{\aa}s et m{\aa}ltids eller en rets indhold, sammens{\ae}tning og udtryk i {\ae}stetiske, historiske og strukturelle kategorier og termer. P{\aa} samme m{\aa}de kan oplevelsen af m{\aa}ltidet defineres, kategoriseres og begrebsligg{\o}res i og med, at der er tale om en begivenhed – en m{\aa}ltidsoplevelse.",
keywords = "Madkultur m{\aa}ltid, ritual, performanceanalyse",
author = "Olav Harsl{\o}f",
year = "2012",
month = "12",
day = "15",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Harsløf, O 2012, Måltidsoplevelsens poetik..

Måltidsoplevelsens poetik. / Harsløf, Olav.

2012, essay.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Måltidsoplevelsens poetik

AU - Harsløf, Olav

PY - 2012/12/15

Y1 - 2012/12/15

N2 - Essayet om Måltidsoplevelsens Poetik er et forsøg på at analysere og belyse måltidet som ritual og fællesskab ud fra en performanceteoretisk vinkel. Her forstås et måltids eller en rets indhold, sammensætning og udtryk i æstetiske, historiske og strukturelle kategorier og termer. På samme måde kan oplevelsen af måltidet defineres, kategoriseres og begrebsliggøres i og med, at der er tale om en begivenhed – en måltidsoplevelse.

AB - Essayet om Måltidsoplevelsens Poetik er et forsøg på at analysere og belyse måltidet som ritual og fællesskab ud fra en performanceteoretisk vinkel. Her forstås et måltids eller en rets indhold, sammensætning og udtryk i æstetiske, historiske og strukturelle kategorier og termer. På samme måde kan oplevelsen af måltidet defineres, kategoriseres og begrebsliggøres i og med, at der er tale om en begivenhed – en måltidsoplevelse.

KW - Madkultur måltid, ritual, performanceanalyse

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -

Harsløf O. Måltidsoplevelsens poetik. 2012.