Mål, teori og metode

diskursanalyse og regulering af svovl

Jens Stærdahl

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKvalitative metoder : fra metateori til markarbejde
    RedaktørerKirsten Bransholm Pedersen, Lise Drewes Nielsen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Stærdahl, J. (2001). Mål, teori og metode: diskursanalyse og regulering af svovl. I K. B. Pedersen, & L. D. Nielsen (red.), Kvalitative metoder: fra metateori til markarbejde Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Stærdahl, Jens. / Mål, teori og metode : diskursanalyse og regulering af svovl. Kvalitative metoder: fra metateori til markarbejde. red. / Kirsten Bransholm Pedersen ; Lise Drewes Nielsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.
    @inbook{be28e2a052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "M{\aa}l, teori og metode: diskursanalyse og regulering af svovl",
    author = "Jens St{\ae}rdahl",
    year = "2001",
    editor = "Pedersen, {Kirsten Bransholm} and Nielsen, {Lise Drewes}",
    booktitle = "Kvalitative metoder",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Stærdahl, J 2001, Mål, teori og metode: diskursanalyse og regulering af svovl. i KB Pedersen & LD Nielsen (red), Kvalitative metoder: fra metateori til markarbejde. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Mål, teori og metode : diskursanalyse og regulering af svovl. / Stærdahl, Jens.

Kvalitative metoder: fra metateori til markarbejde. red. / Kirsten Bransholm Pedersen; Lise Drewes Nielsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Mål, teori og metode

T2 - diskursanalyse og regulering af svovl