Lyd som miljømæssigt nærvær: Mod en lydlig atmosfæreæstetik

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Bidragets oversatte titelLyd som miljømæssigt nærvær : Mod en lydlig atmosfæreæstetik
SprogEngelsk
TitelOxford Handbook of Sound and Imagination
RedaktørerMark Grimshaw, Martin Knakkergaard, Mads Walther-Hansen
ForlagOxford University Press
Dato2019
StatusAccepteret/In press - 2019

Schmidt, U. (Accepteret/In press). Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. I M. Grimshaw, M. Knakkergaard, & M. Walther-Hansen (red.), Oxford Handbook of Sound and Imagination Oxford University Press.
Schmidt, Ulrik. / Sound as Environmental Presence : Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. Oxford Handbook of Sound and Imagination. red. / Mark Grimshaw ; Martin Knakkergaard ; Mads Walther-Hansen. Oxford University Press, 2019.
@inbook{a6b1c46624a947deabd0120e4d24592c,
title = "Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres",
author = "Ulrik Schmidt",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Mark Grimshaw and Knakkergaard, {Martin } and Mads Walther-Hansen",
booktitle = "Oxford Handbook of Sound and Imagination",
publisher = "Oxford University Press",

Schmidt, U 2019, Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. i M Grimshaw, M Knakkergaard & M Walther-Hansen (red), Oxford Handbook of Sound and Imagination. Oxford University Press.

Sound as Environmental Presence : Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. / Schmidt, Ulrik.

Oxford Handbook of Sound and Imagination. red. / Mark Grimshaw; Martin Knakkergaard; Mads Walther-Hansen. Oxford University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Sound as Environmental Presence

T2 - Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres

AU - Schmidt,Ulrik

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Book chapter

BT - Oxford Handbook of Sound and Imagination

PB - Oxford University Press

Schmidt U. Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. I Grimshaw M, Knakkergaard M, Walther-Hansen M, red., Oxford Handbook of Sound and Imagination. Oxford University Press. 2019.