Sound as Environmental Presence

Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres

Bidragets oversatte titel: Lyd som miljømæssigt nærvær: Mod en lydlig atmosfæreæstetik

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelOxford Handbook of Sound and Imagination, Volume 2
RedaktørerMark Grimshaw-Aagaard, Mads Walther-Hansen, Martin Knakkergaard
Vol/bind2
Udgivelses stedOxford
ForlagOxford University Press
Publikationsdato2019
Kapitel25
ISBN (Trykt)9780190460167
StatusUdgivet - 2019

Schmidt, U. (2019). Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. I M. Grimshaw-Aagaard, M. Walther-Hansen, & M. Knakkergaard (red.), Oxford Handbook of Sound and Imagination, Volume 2 (Bind 2). Oxford: Oxford University Press.
Schmidt, Ulrik. / Sound as Environmental Presence : Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. Oxford Handbook of Sound and Imagination, Volume 2. red. / Mark Grimshaw-Aagaard ; Mads Walther-Hansen ; Martin Knakkergaard. Bind 2 Oxford : Oxford University Press, 2019.
@inbook{a6b1c46624a947deabd0120e4d24592c,
title = "Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres",
author = "Ulrik Schmidt",
year = "2019",
language = "English",
isbn = "9780190460167",
volume = "2",
editor = "Mark Grimshaw-Aagaard and Mads Walther-Hansen and Knakkergaard, {Martin }",
booktitle = "Oxford Handbook of Sound and Imagination, Volume 2",
publisher = "Oxford University Press",

Schmidt, U 2019, Sound as Environmental Presence: Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. i M Grimshaw-Aagaard, M Walther-Hansen & M Knakkergaard (red), Oxford Handbook of Sound and Imagination, Volume 2. bind 2, Oxford University Press, Oxford.

Sound as Environmental Presence : Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres. / Schmidt, Ulrik.

Oxford Handbook of Sound and Imagination, Volume 2. red. / Mark Grimshaw-Aagaard; Mads Walther-Hansen; Martin Knakkergaard. Bind 2 Oxford : Oxford University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Sound as Environmental Presence

T2 - Towards an Aesthetics of Sonic Atmospheres

AU - Schmidt, Ulrik