Simon Heilesen, Steen Jansen

Udgivet eksterntJa

• ADB
  • brugervejledning

Heilesen, S., & Jansen, S. (1993). LSU-delsystemet i Odin/institutternes adgang til ADB-systemet. Brugervejledninger. København: Københavns Universitet.
Heilesen, Simon ; Jansen, Steen. / LSU-delsystemet i Odin/institutternes adgang til ADB-systemet. Brugervejledninger. 1993. København : Københavns Universitet.
@misc{d43ec3947095467faadab4eae7595f63,
title = "LSU-delsystemet i Odin/institutternes adgang til ADB-systemet. Brugervejledninger",
keywords = "ADB, brugervejledning",
author = "Simon Heilesen and Steen Jansen",
year = "1993",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet",
type = "Other",

Heilesen, S & Jansen, S 1993, LSU-delsystemet i Odin/institutternes adgang til ADB-systemet. Brugervejledninger. Københavns Universitet, København.

LSU-delsystemet i Odin/institutternes adgang til ADB-systemet. Brugervejledninger. / Heilesen, Simon; Jansen, Steen.

København : Københavns Universitet. 1993, Brugervejledning.

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

TY - GEN

T1 - LSU-delsystemet i Odin/institutternes adgang til ADB-systemet. Brugervejledninger

AU - Heilesen, Simon