Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

Forfatteren fremlægger en kortfattet empirisk oversigt over, på hvilke retsområder de protestantiske kirker forholder sig til EU, og udleder på dette grundlag kirkers og trossamfunds rolle i EU som værende et spørgsmål om varetagelse af egen retlige status i forhold til generel religionsfrihed; varetagelse af egen retlig status i forhold til almen lovgivning; samt og mere kontroversielt som et spørgsmål om at give stemme til the common good.
OriginalsprogDansk
TitelKonstellationer - kirkerne og det europæiske projekt
RedaktørerIda Auken et al
Antal sider24
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagAlfa
Publikationsdato2007
Sider45-68
ISBN (Trykt)978 87 91191 27 5
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Citer dette

Christoffersen, L. (2007). Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU. I I. Auken et al (red.), Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt (s. 45-68). Frederiksberg: Alfa.
Christoffersen, Lisbet. / Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU. Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt. red. / Ida Auken et al. Frederiksberg : Alfa, 2007. s. 45-68
@inbook{b806ae70c50b11dc9a79000ea68e967b,
title = "Lovm{\ae}ssigheder - Kirker og Trossamfund i EU",
abstract = "Forfatteren freml{\ae}gger en kortfattet empirisk oversigt over, p{\aa} hvilke retsomr{\aa}der de protestantiske kirker forholder sig til EU, og udleder p{\aa} dette grundlag kirkers og trossamfunds rolle i EU som v{\ae}rende et sp{\o}rgsm{\aa}l om varetagelse af egen retlige status i forhold til generel religionsfrihed; varetagelse af egen retlig status i forhold til almen lovgivning; samt og mere kontroversielt som et sp{\o}rgsm{\aa}l om at give stemme til the common good.",
author = "Lisbet Christoffersen",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "978 87 91191 27 5",
pages = "45--68",
editor = "{Auken et al}, Ida",
booktitle = "Konstellationer - kirkerne og det europ{\ae}iske projekt",
publisher = "Alfa",

}

Christoffersen, L 2007, Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU. i I Auken et al (red.), Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt. Alfa, Frederiksberg, s. 45-68.

Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU. / Christoffersen, Lisbet.

Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt. red. / Ida Auken et al. Frederiksberg : Alfa, 2007. s. 45-68.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU

AU - Christoffersen, Lisbet

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Forfatteren fremlægger en kortfattet empirisk oversigt over, på hvilke retsområder de protestantiske kirker forholder sig til EU, og udleder på dette grundlag kirkers og trossamfunds rolle i EU som værende et spørgsmål om varetagelse af egen retlige status i forhold til generel religionsfrihed; varetagelse af egen retlig status i forhold til almen lovgivning; samt og mere kontroversielt som et spørgsmål om at give stemme til the common good.

AB - Forfatteren fremlægger en kortfattet empirisk oversigt over, på hvilke retsområder de protestantiske kirker forholder sig til EU, og udleder på dette grundlag kirkers og trossamfunds rolle i EU som værende et spørgsmål om varetagelse af egen retlige status i forhold til generel religionsfrihed; varetagelse af egen retlig status i forhold til almen lovgivning; samt og mere kontroversielt som et spørgsmål om at give stemme til the common good.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978 87 91191 27 5

SP - 45

EP - 68

BT - Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt

A2 - Auken et al, Ida

PB - Alfa

CY - Frederiksberg

ER -

Christoffersen L. Lovmæssigheder - Kirker og Trossamfund i EU. I Auken et al I, red., Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt. Frederiksberg: Alfa. 2007. s. 45-68